Een riem precies op maat

Elke riem maken we volledig op maat voor de klant. Want een kwaliteitsriem moet bovenal écht goed passen. Daarom kun je bij ons een riem bestellen op de centimeter nauwkeurig. Hoe je dit bij de bestelling doorgeeft? Lees hieronder het stappenplan.

Hoe weet je nu wat voor maat je nodig hebt?

  1. Meet met ceintuur
    Neem een goed passende ceintuur. Meet vanaf de binnenkant (zie afbeelding) van de gesp tot en met het riemgaatje wat je wilt gebruiken*. Lees het aantal centimeters af: dit is je riemmaat.
  2. Meet met een meetlint
    Wil je meten met een meetlint? Bepaal of je de riem op de middel of heupen wilt dragen en meet dit op met een meetlint. Deze lengte in centimeters is de bestelmaat.

*TIP: De gesp van een riem wordt gewoonlijk gedragen in het 3e gaatje van de riem (zie afbeelding). De overslag is dan niet te lang, terwijl je wel speling hebt om de riem wat strakker of losser te kunnen zetten.

Een uniek exemplaar; precies op de maat nauwkeurig

We willen dat onze riemen perfect passen. Daarom bieden we onze riemen aan in stappen van 1 cm. Een volledig custom-made riem gemaakt naar de wensen van de klant.

Vind je het lastig een keuze te maken of je riemmaat op te meten? Of is het een cadeau voor iemand? Kies dan voor een veilige optie en geef een cadeaubon of neem contact met ons op voor advies via info@atelierdegroot.nl of bel ons: 0517-430760.

×