Klantenservice

Betaalmethoden

Bestellingen in de webshop kunnen met iDeal, PayPal (ook Duitsland, Luxemburg en België) en worden betaald. Belgische klanten kunnen ook betalen met Bancontact.

Retourneren

Het herroepingsrecht

NOTE!! Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, behalve wanneer de producten custom-made / op maat gemaakt zijn. Omdat deze webshop enkel producten verkoop welke op maat gemaakt worden, kan geen enkel product via deze webshop geretourneerd worden. We zijn verplicht de algehele rechten en handelingen te melden voor het herroepingsrecht, welke hieronder te lezen zijn:

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail te sturen via info@atelierdegroot.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen.

Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 8,60 (aangetekend) zullen bedragen, indien het binnen Nederland verstuurd wordt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  1. Producten die naar jouw specificatie gemaakt zijn, zoals op maat gemaakte riemen.

Verzendkosten

Voor verzending bij aankoop van artikelen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten.
Tot € 50,- rekenen wij € 3,95 voor verzendkosten.

Voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg rekenen wij € 7,35 verzendkosten.

Onze riemen worden verstuurd met PostNL. 

×