Nostalgy riemen

Zoals de naam al zegt (Fries voor Nostalgie), brengen we de jaren 50 terug in deze riem! We hebben authentieke reclame verwerkt in het leer van deze riemen. De reclame clichés, ooit gevonden in een doos bij ons op zolder, waren van de vorige eigenaar van onze panden die net als wij een schoenmakerij hadden.

Jarenlang draagplezier

Ook deze riem is gemaakt van duurzaam plantaardig gelooid leer van Gerberei David Schmid uit Duitsland. De Nostalgy is een gestanste riem waar de clichés, een voor een in het leer zijn gedrukt.

Het passantje (het leertje achter de gesp) is een werkstukje van jeansstof gevoerd met leer. Heel stoer en vooral sterk! De zijkanten van de riem zijn gepolijst en geverfd voor een zachte en mooie afwerking.

Soorten Nostalgy riemen

De riemen hebben verschillende rolgespen en worden gemaakt in 4 cm en 4,5 cm breed. De Nostalgy riem is een mooie gestikte casual jeansriem van 3,5 mm tot 4 mm dik en door de bijzondere afdrukken in het leer net een beetje anders, dan anders.

Uiteraard maken we je riem precies naar jouw lengtemaat. Weet je nog niet welke riemmaat je hebt? Bekijk hier het stappenplan voor het opmeten van je riemmaat. Wil je graag advies voor je een aankoop doet? Wij helpen je graag; neem contact met ons op.

Bekijk de andere soorten riemen

In ons atelier maken we diverse soorten, handgemaakte riemen: voor iedereen hebben we daarom dé perfecte riem. Naast de unieke ‘Nostalgy’ riemen, maken we ook de exclusieve ‘Stoerens’ riemen. Gemaakt van verschillende soorten leer en ‘stoere’ details op de punt. Op zoek naar een echt mooie casual riem? Bekijk dan de kwaliteitsriemen onder Heritage en Hebbich riemen eens.

×